Vrei o oferta pentru renovarea unui apartament in Cluj?

Montaj tapet fibra de sticla - Solutia optima pentru tavane si pereti netezi cu aspect super elegant!

Montajul tapetului din fibra de sticla, numit si tapet antifisuri, este o solutie inovatoare pentru a obtine pereti si tavane cu aspect impecabil.

Acest tapet inlocuieste cu succes tencuiala, suprafetele vor arata cu mult mai netede si mai elegante, fiind permeabile la vaporii de apa, ecologice, ignifuge, igienice, durabile si usor de curat.

Montaj tapet fibra de sticla

Opteaza pentru montaj tapet fibra de sticla cu proprietati antimicrobiene, antistatice, antimucegai si antifisuri!

Montaj tapet fibra de sticla - beneficii si avantaje

Tapetul din fibra de sticla este denumirea generica pentru tesatura de sticla, lana de sticla sau lana de renovare si poate avea un aspect neted sau texturat. Fata de tapetul traditional care este realizat din fibre de hartie, cel din fibra de sticla se obtine prin comprimarea fibrelor de sticla. 

Se poate aplica in constructiile noi sau vechi, in proiecte rezidentiale sau comerciale, spitale, scoli, sau magazine. La locuintele vechi rezolva problema fisurilor, iar la locuintele noi previne aparitia fisurilor.

In urma montajului tapetului din fibra de sticla se obtine acelasi rezultat ca in urma tencuirii, suprafetele fiind insa mult mai rezistente la impact. De asemenea, fibra de sticla este un produs inovator acum si in Romania care substituie finisarea cu glet, uneori si tencuiala, sau se poate aplica direct pe rigips si astfel se reduc costurile de finisare. De asemenea, este un material antifisuri, antimicrobian, antimucegai, antistatic cu numeroase proprietati care optimizeaza lucrarile:

Montaj tapet fibra de sticla

De ce sa apelezi la noi pentru montaj tapet fibra de sticla - ce ne recomanda

Tapetul din fibra de sticla substituie partea de glet sau se poate aplica direct pe rigips in cazul in care avem pereti despartitori sau tavane din rigips, dupa care se vopseste/zugraveste. Daca ai inteles care sunt montajul aplicarii tapetului din fibra de sticla si vrei sa apelezi la aceasta solutie pentru pereti si tavan, ai nevoie de o firma cu experienta in domeniu.  

Ce ne recomanda pentru a te ajuta cu montajul tapetului antifisuri din fibra de sticla:

Montaj-tapet-fibra-de-sticla

Renovare cu tapet antifisuri din fibra de sticla

Aplicarea tapetului antifisuri din fibra de sticla sau a tapetului de renovare, substituie tencuiala sau gletul. Cu acelasi aspect ca un perete tencuit sau gletuit, costurile sunt considerabil mai mici. In plus, peretele tau este mai bine protejat impotriva loviturilor, zgarieturilor si a altor daune.

Indiferent de cauza fisurilor, acum poti face renovarea rapid prin aplicarea tapetului din fibra de sticla. Este o solutie extrem de simpla si eficienta, aplicabila atat in cazul constructiilor noi, cat si a celor vechi pentru a obtine pereti si tavane perfect netede cu aspect impecabil. De asemenea, este solutia optima pentru casele vechi unde fisurile sunt prezente de mai mult timp.

Prin urmare, daca esti nemultumit de faptul ca peretii noii tale case sunt fisurati, sa stii ca poti rezolva problema prin renovare si aplicare tapet antifisuri din fibra de sticla. Pe langa faptul ca astfel vei avea in 24 de ore suprafete perfect netede care se pot zugravi exact asa cum iti doresti, te vei bucura si de numeroasele beneficii ale tapetului din fibra de sticla: aspect elegant, rezistenta la impact, stabilizarea fisurilor, etc.

Montaj-tapet-fibra-de-sticla

Uita de crapaturile inestetice din pereti si tavan si cere acum o oferta pentru renovare si aplicare tapet din fibra de sticla!

Aplicare tapet antifisuri din fibra de sticla - beneficii

Tapetul din fibra de sticla este mai rezistent decat tapetul traditional si, totodata, solutia ideala pentru a rezolva problema fisurilor din pereti. De asemenea, protejeaza peretii si este decorativ si, datorita texturii, creeaza suprafete cu aspect luxos care garanteaza interioare elegante si foarte frumoase.

Poti apela la aplicare tapet antifisuri din fibra de sticla pentru a acoperi crapaturile mici de pe suprafetele plane sau denivelate. Fibra de sticla nu formeaza bule de aer, isi pastreaza forma pentru multi ani, este durabila si ecologica. De asemenea, este un material rezistent la umezeala care nu poate mucegai. In plus, dupa 24 de ore, se poate vopsi exact asa cum iti doresti si isi pastreaza aspectul impecabil ani de zile.

Montaj tapet fibra de sticla - o solutie versatila inovatoare

Montajul tapetului din fibra de sticla se poate realiza pe orice suprafata, materialul fiind ideal pentru gips-carton, montaje metalice sau pereti din beton. Se poate apela la aceasta solutie de nivelare a peretilor atat in cazul constructiilor noi, cat si in renovarea celor vechi. Pentru a avea, insa, rezultatele dorite, aplicarea tapetului din fibra de sticla trebuie realizata cu atentie si este recomandat sa apelezi la profesionisti cu experienta in domeniu.

Aplicarea tapetului din fibra de sticla se poate realiza fara probleme, peretii si tavanul formand la final un intreg. Totodata, finisajele cu tapet din fibra de sticla sunt mai rapide si mai accesibile decat cele obtinute prin tencuire. Tapetul din fibra de sticla protejeaza peretii, netezeste imperfectiunile si iti ofera un suport excelent pentru zugraveli elegante si luxoase, fiind o solutie versatila si inovatoare.

Contacteaza-ne! Garantam cele mai bune rezultate in montaj tapet din fibra de sticla!

Montaj tapet fibra de sticla

Montaj tapet fibra de sticla - pret

Pretul pentru montaj tapet fibra de sticla se calculeaza in functie de suprafate si include materialele necesare (role si adeziv de fibra de sticla) si manopera. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor lucrari cat mai durabile si, de aceea, folosim numai materiale de inalta calitate.

Nu percepem taxe suplimentare cum ar fi cele de nivelare a suprafetelor si practicam preturi oneste, corect calculate la fiecare lucrare. Astfel, clientii nostri stiu de la inceput pentru ce platesc.

Vrei o oferta pentru pret montaj tapet fibra de sticla? Contacteaza-ne!

Lasa finisarea peretilor casei tale in seama noastra!

Contacteaza-ne pentru aplicare tapet fibra de sticla!

Daca vrei o oferta de pret sau ai intrebari referitoare la aplicarea tapetului din fibra de sticla, nu ezita sa ne contactezi. Ne poti suna la numarul de telefon 0753 479 566 sau ne poti trimite un email la adresa contact@renovlies.ro si in cel mai scurt timp iti vom raspunde.

Alege sa lucrezi cu profesionisit si lasa in seama noastra finisarea peretilor si a tavanelor. Iti garantam suprafete netede cu aspect impecabil, durabile, ecologice si rezistente la uzura. Cere chiar acum o oferta pentru aplicare tapet din fibra de sticla!

Montaj tapet fibra de sticla