Tapet fibra de sticla

Tapet fibra de sticla - folie antifisuri pentru pereti si tavane

Tapetul din fibra de sticla este un material de ultima generatie eficient pentru finisarea peretilor si a tavanelor. Se poate folosi atat in spatii publice precum birouri, spitale, clinici, scoli, gradinite, piscine si centre wellness, cat si in cele rezidentiale.

Desi are o grosime mica, este foarte durabil, oferind o protectie de durata suprafetei pe care este aplicat. Poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior si are numeroase beneficii.

Tapet fibra de sticla

Contacteaza-ne pentru detalii si comanda tapet fibra de sticla!

Tapet fibra de sticla - beneficii si avantaje

Contacteaza-ne pentru detalii si comanda tapet fibra de sticla!

Aplicare tapet fibra de sticla

In comparatie cu alte tipuri de finisaje, tapetul din fibra de sticla se monteaza rapid si necesita un consum redus de materiale si timp. Acest tip de tapet nu necesita gletuirea suprafetelor, putand si fi aplicat direct pe tencuiala, beton sau gips carton.

Inainte de aplicare, suprafata trebuie pregatita prin curatare, uscare si netezire. Se foloseste un adeziv special pentru aplicare, iar materialul se lasa sa se usuce aproximativ 24 de ore. Dupa uscarea completa, tapetul din fibra de sticla poate fi vopsit, de preferat in mai multe straturi.

Pentru a beneficia de rezultate optime, este recomandat sa apelezi la o firma cu experienta in aplicarea tapetului din fibra de sticla. Oferim aceste servicii si suntem gata sa preluam lucrarea ta!

Tapet fibra de sticla

Contacteaza-ne pentru detalii si comanda tapet fibra de sticla!

Modele si culori tapet fibra de sticla

Fibra de sticla este un material durabil si rezistent, care poate face fata unor conditii dure, iar textura si aspectul acestui material il fac ideal pentru a fi folosit ca tapet.

Modelele pot fi cu textura sau fara textura, iar culoarea rezulta in urma zugravelii cu diferite nuante.

Datorita durabilitatii sale si aspectului sau modern, tapetul din fibra de sticla este ideal pentru spatii rezidentiale si comerciale, dar si pentru unitati medicale.

Suprafete si spatii in care se poate folosi tapetul din fibra de sticla

Tapetul din fibra de sticla este o alegere excelenta pentru finisarea si decorarea suprafetelor si spatiilor interioare si exterioare. Intrucat rezista mai bine la umezeala decat alte tipuri de tapet este o alegere excelenta pentru incaperile cu nivel crescut de umiditate precum baile si bucatariile. De asemenea, este rezistent la mucegai si nu contine toxine, motiv pentru care este recomandat in incaperile in care traiesc oameni cu alergii sau probleme respiratorii.

Acest tip de tapet poate fi aplicat pe orice suprafata finisata, cum ar fi lemnul, betonul si chiar metalul. Totodata, poate fi folosit pentru tavane si pereti, oferind un aspect modern si elegant oricarui spatiu, indiferent de dimensiune, stil si design.

Contacteaza-ne pentru detalii si comanda tapet fibra de sticla!

Tapet fibra de sticla - intrebari frecvente

Tapetul din fibra de sticla este mai durabil decat tapetul obisnuit?

Da. Tapetul fibra de sticla este un material versatil si durabil, care se poate utiliza pentru a decora spatiile interioare si exterioare. Durabilitatea sa poate depasi 20 de ani.

Pot aplica in baie sau in bucatarie tapet din fibra de sticla?

Tapetul din fibra de este foarte rezistent la umiditate, ceea ce il face ideal pentru a fi folosit in spatiile umede, cum ar fi baile si bucatariile. De asemenea, materialul este rezistent la caldura si la foc, ceea ce il face ideal pentru a fi folosit in zonele in care se produce caldura excesiva, adica in bucatarii.

Pot vopsi tapetul din fibra de sticla?

Categoric, da! Acest tapet poate fi vopsit intr-o gama larga de culori pentru a se potrivi designului dorit.

Tapetul din fibra de sticla este lavabil?

Tapetul fibra de sticla este foarte usor de instalat si de intretinut. Acesta poate fi curatat cu apa calda si detergent, fara a fi nevoie de produse speciale.

Contacteaza-ne pentru detalii si comanda tapet fibra de sticla!

Vrei mai multe informatii despre tapetul din fibra de sticla? Contacteaza-ne!

Tapetul din fibra de sticla este un produs revolutionar, recomandat pentru proiecte variate. Pentru mai multe informatii despre tapetul din sticla si mostre, ne poti suna la numerele de telefon 0753 479 566 sau ne poti trimite un email la adresa contact@renovlies.ro si in cel mai scurt timp iti vom raspunde. 

Asiguram consiliere gratuita, practicam preturi corecte iar livrarile sunt rapide si sigure. De asemenea, oferim si servicii profesionale de montaj tapet fibra de sticla!

Tapet fibra de sticla

Scrie-ne un mesaj
Te vom contacta cat mai rapid!