Montaj tapet

Vrei o oferta pentru renovarea unui apartament in Cluj?

Montaj tapet - O alternativa versatila pentru un desing interior cat mai elegant

Pentru a obtine usor si cu costuri minime interioare elegante, confortabile, placute si atractive, poti lua in considerarea montajul tapetului pe un perete sau pe toti peretii. Intrucat este disponibil in atat de multe texturi, modele si culori, tapetul este optiunea ideala atat pentru spatiile de locuit, cat si pentru spatiile comerciale sau industriale.

Suntem o firma care se ocupa cu aplicarea tapetului clasic si putem realiza lucrari rapide si fara cusur la cele mai avantajoase preturi. Tapetul va arata impecabil si va rezista mult timp asa ca lasa in seama noastra acest lucru si tu doar bucura-te de rezultate!

Montaj tapet

Contacteaza-ne pentru servicii profesionale de montaj tapet!

Montaj tapet - beneficii si avantaje

Vrei sa schimbi instantaneu designul si atmosfera dintr-o camera? Ar trebui sa iei in considerare montajul de tapet. Daca deja ai mobilier in acel spatiu si podele noi, un tapet potrivit poate face minuni, completand interiorul cu stil, rafinament si eleganta. Totodata, este o solutie care vine cu cateva beneficii care trebuie mentionate:

Contacteaza-ne pentru servicii profesionale de aplicare tapet!

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de montaj tapet - ce ne recomanda

Daca nu ai instrumentele si experienta necesara, montajul tapetului poate implica multa munca, efort si mizerie. Pregatirea peretelui, gestionarea rolelor de tapet si a cleiului pentru lipit, taierea la dimensiunile potrivite si aplicarea in sine sunt etape care consuma timp si pot fi stresante daca nu stii ce ai de facut.

Apeland, insa, la servicii profesionale de aplicare tapet si lasand expertii sa se ocupe de acest lucru, ai numai de castigat. Vezi mai jos ce ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru a prelua o astfel de lucrare de renovare cu tapet clasic:

Montaj tapet

Contacteaza-ne pentru servicii profesionale de indepartare si montaj tapet!

Renovare prin aplicare tapet

Pentru ca poate aduce interioarelor un plus de culoare, textura si stil, renovarea prin aplicare de tapet este o solutie versatila, curata care te ajuta sa economisesti bani si timp. Totodata, pentru ca ai la dispozitie atat de multe variante de tapet, este cea mai buna cale pentru a crea interioare unice si originale care iti exprima personalitatea.

Aplicarea tapetului in modele elegante si complexe este o modalitate usoara si creativa pentru a renova complet o camera. Cu un design impecabil si o aplicare profesionala, tapetul este una dintre cele mai bune alegeri. De la modelele traditionale, la cele din vinil, metalice sau 3D, exista cate un tapet pentru fiecare spatiu, interior si preferinta.

Indepartare si montaj tapet

Oferim servicii de montaj si indepartare tapet in orice tip de spatiu rezidential, comercial sau industrial. Pe langa deplasarea in locatie, masuratori si consiliere in alegerea tapetului potrivit, oferim servicii de indepartare a tapetului vechi, pregatirea peretilor si aplicarea tapetului nou.

De asemenea, ne poti contacta pentru lucrari de aplicare tapet pentru pereti de accent, zone functionale, bai si bucatarii, camere de zi, dormitoare, birouri, magazine, etc. Practic, nu exista spatiu pe care sa nu il putem tapeta cu maximum de profesionalism.

Oferim profesionale de lipire tapet si ne adaptam usor la stilul si cerintele clientului! Contacteaza-ne pentru detalii!

Aplicare tapet in bai si bucatarii

Daca stii sa alegi modelul si tipul adecvat de tapet, impactul va fi considerabil chiar si in cele mai mici spatii. De exemplu, aplicarea tapetului in spatele dulapurilor deschise din bucatarii este o modalitate excelenta pentru a conferi spatiului un plus de personalitate. De asemenea, daca vrei sa transformi baia intr-o oaza de relaxare si confort, tapetul potrivit este cheia.

Aplicare tapet in living

Livingul este camera in care oamenii se intalnesc pentru a comunica si a se simti bine, iar aplicarea unui tapet in modele distractive pe un perete de accent sau pe toti peretii, poate imbunatati considerabil ambientul. Cu un design subtil, poti adauga un plus de textura zonelor functionale, obtinand un interior confortabil, cald si placut.

Lipire tapet - servicii profesionale

Odata ce ai ales designul interior si stii ce stil doresti intr-o camera, putem sa incepem lucrarile si sa ne ocupam de lipirea tapetului. Pentru a avea rezultate cat mai bune, nu ezita sa apelezi la profesionisti. Avem instrumentele si experienta necesare pentru a prelua lucrarea ta si a o finaliza in cele mai bune conditii in cel mai scurt timp.

Ne vom ocupa de pregatirea peretilor si indepartarea tapetului vechi, de taierea tapetului nou la dimensiunile necesare si lipirea acestuia pe pereti. Tapeutul aplicat va fi bine netezit si decupat adecvat in dreptul prizelor, a ferestrelor si a usilor. Ne angajam sa lucram curat si ordonat si sa lasam spatiul in stare impecabila.

Esti gata sa faci o schimbare? Apeleaza la noi pentru servicii de montaj tapet!

Suntem gata sa preluam cu maximum de profesionalism lucrarea ta si sa o finalizam in cel mai scurt timp! Daca vrei sa venim la tine pentru masuratori, consiliere si o oferta de pret, nu ezita sa ne suni la numarul de telefon 0753 479 566  sau sa ne trimiti un email la adresa contact@renovlies.ro.

Programeaza o intalnire cu noi chiar acum pentru a beneficia de servicii profesionale de montaj tapet si vei beneficia de schimbarile dorite! 

Montaj tapet