Pret renovare apartament

Vrei o oferta pentru renovarea unui apartament in Cluj?

Pret renovare apartament – servicii de renovari in Cluj

Cauti servicii de renovare pentru locuinta ta, insa vrei sa stii inca de la inceput care sunt costurile? Compania noastra iti ofera servicii profesionale de renovari case si apartamente in Cluj, realizate de o echipa cu experienta. In aceasta pagina poti vedea detalii despre pret renovare apartament, pret zugravit cu vopsea lavabila, dar si preturile pentru alte servicii pe care le oferim.

Alege Renovlies, echipa profesionista cu experienta in amenajari locuinte in Cluj si imprejurimi!

Pret renovare apartament

Vrei sa stii care sunt costurile pentru serviciile de renovare locuinte in Cluj?

De ce sa apelezi la noi, echipa de renovari apartamente cu preturi accesibile

Daca alegi sa lucrezi cu Renovlies pentru renovari apartamente, trebuie sa stii ca preturile afisate in aceasta pagina sunt pe metru patrat. Totodata, avantajele pe care ti le putem oferi sunt urmatoarele:

Nu iti mai bati capul cu tot ce inseamna sa gasesti un om care sa stie sa realizeze zugraveli cu lavabila, montaj gips carton si multe altele. La noi totul este simplu! Doar ne contactezi, alegi serviciul de renovari apartamente la preturile stabilite, iar tu nu vei mai avea nimic de facut.

Vrei sa stii care sunt costurile pentru serviciile de renovare locuinte in Cluj?

Renovare garsoniera pret

Te putem ajuta cu o renovare pentru garsoniera ta la preturi accesibile, oriunde in Cluj si in zonele invecinate.

Chiar daca este vorba despre varuit, aplicat glet sau gips carton, suntem profesionisti in ceea ce priveste orice tip de manopera pentru renovare.

Pret manopera renovare apartament 2 camere

Vrei sa stii care este pretul pentru manopera renovare apartament 2 camere? Mai jos poti vedea preturile pentru serviciile noastre de renovari apartamente in Cluj. Fie ca ai nevoie de gletuit, montaj faianta, gresie sau rigips, echipa noastra te va ajuta cu toate serviciile de renovat de care ai nevoie.

Vezi preturile aici

Pret manopera renovare apartament 3 camere

Pretul pentru manopera renovare apartament 3 camere pe care il practicam este transparent. Mai mult, poti sa vezi exact care sunt preturile pe metru patrat pentru o gama larga de servicii incluse in renovarea apartamentului tau. Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de gletuit, montaj rigips, slefuit sau chiar si transport moloz dupa renovare.

Vezi preturile pentru renovarea unui apartament cu 3 camere aici

Pret manopera renovare apartament 4 camere

Apartamentele spatioase precum cele de 4 camere reprezinta un proiect important pentru noi, asadar te putem ajuta inclusiv cu consultanta pentru renovat.

Afla mai jos pretul pentru manopera de renovare apartament de 4 camere, daca dispui de o astfel de locuinta si ai nevoie de imbunatatiri si renovari.

Daca vrei sa afli pretul exact pentru lucrarea ta de renovare/zugravire, contacteaza-ne!

Renovare casa veche pret

Renovare casa veche pret

Tocmai ce ti-ai achizitionat o locuinta veche in Cluj si trebuie sa o renovezi in totalitate? Nu trebuie sa iti bati capul cu toate detaliile, pentru ca echipa Renovlies te poate ajuta. Consulta lista noastra de preturi pentru renovare casa veche si te asteptam la o discutie pentru a stabili un plan bine pus la punct in vederea unei renovari complete. Poti gasi preturile aici

Renovare bucatarie pret

Renovare bucatarie pret

Daca bucataria ta necesita o renovare completa inainte de a achizitiona un mobilier nou, nu ezita sa ne contactezi. Afla mai multe despre serviciul de renovare bucatarie la preturi accesibile, pentru care te putem ajuta cu mai multe operatiuni precum gletuit, montaj rigips, aplicat vopsea lavabila, varuit si multe altele.

Pret manopera renovare baie

Pret manopera renovare baie

Afla pretul pentru serviciile importante de manopera renovare pe care le putem realiza in baia ta. De la montaj gresie si faianta, pana la montaj rigips si aplicare baghete pe tavan, ne ocupam de tot ce inseamna renovarea unei bai, intr-un mod profesionist, oriunde in Cluj. Vezi preturile aici.

Renovare balcon pret

Renovare balcon pret

Vrei sa iti transformi balconul intr-un spatiu de relaxare sau pur si simplu are nevoie de imbunatatiri? Apeleaza la serviciile Renovlies de renovare balcon si afla mai jos preturile pentru fiecare manopera in parte. Te ajutam sa iti transformi balconul din locuinta ta, in spatiul mult visat.

Vrei sa stii care sunt costurile pentru serviciile de renovare locuinte in Cluj?

Pret zugravit cu vopsea lavabila

Pret zugravit cu vopsea lavabila

Serviciile de zugravit fac parte din specificul activitatii noastre pentru renovari apartamente si locuinte in Cluj. Iti oferim preturi accesibile pentru zugravit cu vopsea lavabila, pe care le poti consulta in aceasta pagina de preturi. Te ajutam inclusiv in alegerea tipului de vopsea care sa se potriveasca exact nevoilor tale.

Pret zugravit interior

Pret zugravit interior

Zugravitul interior este foarte important atunci cand renovam un apartament sau cand trebuie sa ii facem imbunatatiri periodice.

Pentru ca tu sa nu iti bati capul cu acest aspect, apeleaza la Renovlies si afla preturile noastre de zugravit interior.

Pret manopera zugravit apartament 2 camere

Pret manopera zugravit apartament 2 camere

Pretul pentru manopera zugravit pentru apartament de 2 camere practicat de Renovlies poate fi aflat in lista de preturi disponibila aici. Oferim transparenta clientilor nostri, pe care ii asteptam la o discutie initiala despre cum putem sa ii ajutam in renovarea apartamentului pe care il detin.

Lista de preturi renovari apartamente si case

Pentru ca stim cat de important este sa afli din timp la ce costuri sa te astepti pentru renovarea locuintei tale, mai jos poti vedea preturi pentru renovari apartamente, preturi zugraveala pe mp in Cluj:

Pret montaj gresie si faianta
90-140 lei/mp
Pret hidroizolatii gresie-faianta
25 lei/mp
Pret glet
22 lei/mp
Pret slefuit
8 lei/mp
Pret lavabila alb
18 lei/mp un strat
Pret lavabila color
22 lei/ mp un strat
Pret amorsa
7 lei/mp
Pret aplicare gips carton
90 lei perete pe ambele parti
Pret aplicare gips carton tavane
70 lei/mp
Pret montaj tapet
45 lei/mp
Pret montaj parchet
60 lei/m2
Pret aplicare bagheta sub tavan si cea de pe pardoseala (plinta plastic)
50 lei/ml
Pret transport moloz si incarcat in functie de cantitate. Ora de lucru per om
85 lei/ora

Daca ai nevoie de mai multe informatii privind o oferta personalizata pentru un pret renovare apartament sau casa ori preturi pentru zugravit cu lavabila sau alt serviciu din lista de mai sus, poti sa iei legatura cu specialistii nostri in renovari.

Daca vrei sa afli pretul exact pentru lucrarea ta de renovare/zugravire, contacteaza-ne!

Ai nevoie de mai multe detalii privind pretul pentru renovare si preturi pentru zugravit in Cluj? Contacteaza-ne!

Pentru mai multe detalii privind costurile personalizate pentru serviciile de renovare sau zugravit dorite, ne poti contacta telefonic la numarul 0753 479 566 sau ne poti scrie pe adresa de email  contact@renovlies.ro.

Programeaza acum serviciile dorite pentru renovarea apartamentului sau a casei tale la preturi accesibile cu ajutorul Renovlies!

Pret renovare apartament